Codi de l'àrea 011 / +5411Codi de l'àrea:011     (+5411)
Ciutat/poble o zona:Ciudad de Buenos Aires

País:

Argentina


Codi de l'àrea 011 / +5411 (Argentina)


El prefix 011 correspon al codi d'àrea de Ciudad de Buenos Aires. I Ciudad de Buenos Aires es troba a Argentina. Si vostè es troba fora de Argentina i vol trucar a una persona que és a Ciudad de Buenos Aires, a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de Argentina és +54, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Ciudad de Buenos Aires, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +5411.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +5411, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Ciudad de Buenos Aires per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 005411.
Calculadora de números de telèfon