Codi de l'àrea 02 / +9712Codi de l'àrea:02     (+9712)
Ciutat/poble o zona:Abu Dhabi

País:

Emirats Arabs UnitsEl prefix 02 correspon al codi d'àrea de Abu Dhabi. I Abu Dhabi es troba a Emirats Arabs Units. Si vostè es troba fora de Emirats Arabs Units i vol trucar a una persona que és a Abu Dhabi, a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de Emirats Arabs Units és +971, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Abu Dhabi, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +9712.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +9712, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Abu Dhabi per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 009712.
Calculadora de números de telèfon


Codi de l'àrea 02 / +9712 (Emirats Arabs Units)