Codi de l'àrea 044 / +6344Codi de l'àrea:044     (+6344)
Ciutat/poble o zona:Bulacan, Nueva Ecija

País:

FilipinesEl prefix 044 correspon al codi d'àrea de Bulacan, Nueva Ecija. I Bulacan, Nueva Ecija es troba a Filipines. Si vostè es troba fora de Filipines i vol trucar a una persona que és a Bulacan, Nueva Ecija, a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de Filipines és +63, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Bulacan, Nueva Ecija, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +6344.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +6344, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Bulacan, Nueva Ecija per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 006344.
Calculadora de números de telèfon


Codi de l'àrea 044 / +6344 (Filipines)