Codi de l'àrea 054 / +9854Codi de l'àrea:054     (+9854)
Ciutat/poble o zona:Sistan and Baluchestan

País:

Iran


Codi de l'àrea 054 / +9854 (Iran)


El prefix 054 correspon al codi d'àrea de Sistan and Baluchestan. I Sistan and Baluchestan es troba a Iran. Si vostè es troba fora de Iran i vol trucar a una persona que és a Sistan and Baluchestan, a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de Iran és +98, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Sistan and Baluchestan, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +9854.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +9854, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Sistan and Baluchestan per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 009854.
Calculadora de números de telèfon