Codi de l'àrea 0717 / +62717Codi de l'àrea:0717     (+62717)
Ciutat/poble o zona:Bangka, Pangkal Pinang

País:

IndonèsiaEl prefix 0717 correspon al codi d'àrea de Bangka, Pangkal Pinang. I Bangka, Pangkal Pinang es troba a Indonèsia. Si vostè es troba fora de Indonèsia i vol trucar a una persona que és a Bangka, Pangkal Pinang, a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de Indonèsia és +62, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Bangka, Pangkal Pinang, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +62717.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +62717, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Bangka, Pangkal Pinang per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 0062717.
Calculadora de números de telèfon