Codi de l'àrea 0942 / +64942Codi de l'àrea:0942     (+64942)
Ciutat/poble o zona:Helensville, Warkworth, Hibiscus Coast, Great Barrier Island

País:

Nova ZelandaEl prefix 0942 correspon al codi d'àrea de Helensville, Warkworth, Hibiscus Coast, Great Barrier Island. I Helensville, Warkworth, Hibiscus Coast, Great Barrier Island es troba a Nova Zelanda. Si vostè es troba fora de Nova Zelanda i vol trucar a una persona que és a Helensville, Warkworth, Hibiscus Coast, Great Barrier Island, a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de Nova Zelanda és +64, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Helensville, Warkworth, Hibiscus Coast, Great Barrier Island, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +64942.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +64942, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Helensville, Warkworth, Hibiscus Coast, Great Barrier Island per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 0064942.
Calculadora de números de telèfon