Codi de l'àrea 23 / +8623Codi de l'àrea:23     (+86 23)
Ciutat/poble o zona:Chongqing

País:

República Popular de la Xina


Codi de l'àrea 23 / +8623 (República Popular de la Xina)


El prefix 23 correspon al codi d'àrea de Chongqing. I Chongqing es troba a República Popular de la Xina. Si vostè es troba fora de República Popular de la Xina i vol trucar a una persona que és a Chongqing, a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de República Popular de la Xina és +86, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Chongqing, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +86 23.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +86 23, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Chongqing per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 0086 23.
Calculadora de números de telèfon