Codi de l'àrea 2646 / +432646Codi de l'àrea 2646 / +432646 (Àustria)


El prefix 2646 correspon al codi d'àrea de Kirchschlag in der Buckligen Welt. I Kirchschlag in der Buckligen Welt es troba a Àustria. Si vostè es troba fora de Àustria i vol trucar a una persona que és a Kirchschlag in der Buckligen Welt, a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de Àustria és +43, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Kirchschlag in der Buckligen Welt, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +43 2646.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +43 2646, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Kirchschlag in der Buckligen Welt per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 0043 2646.
Calculadora de números de telèfon