Codi de l'àrea 271 / +238271Codi de l'àrea 271 / +238271 (Cap Verd)


El prefix 271 correspon al codi d'àrea de São Lourenço dos Órgãos / São Jorge. I São Lourenço dos Órgãos / São Jorge es troba a Cap Verd. Si vostè es troba fora de Cap Verd i vol trucar a una persona que és a São Lourenço dos Órgãos / São Jorge, a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de Cap Verd és +238, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a São Lourenço dos Órgãos / São Jorge, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +238 271.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +238 271, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de São Lourenço dos Órgãos / São Jorge per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 00238 271.
Calculadora de números de telèfon