Codi de l'àrea 36 / +59536Codi de l'àrea:36     (+595 36)
Ciutat/poble o zona:Pedro Juan Caballero

País:

Paraguai


Codi de l'àrea 36 / +59536 (Paraguai)


El prefix 36 correspon al codi d'àrea de Pedro Juan Caballero. I Pedro Juan Caballero es troba a Paraguai. Si vostè es troba fora de Paraguai i vol trucar a una persona que és a Pedro Juan Caballero, a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de Paraguai és +595, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Pedro Juan Caballero, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +595 36.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +595 36, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Pedro Juan Caballero per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 00595 36.
Calculadora de números de telèfon