Codi de l'àrea 54 / +26154Codi de l'àrea:54     (+261 54)
Ciutat/poble o zona:Ambatondrazaka

País:

MadagascarEl prefix 54 correspon al codi d'àrea de Ambatondrazaka. I Ambatondrazaka es troba a Madagascar. Si vostè es troba fora de Madagascar i vol trucar a una persona que és a Ambatondrazaka, a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de Madagascar és +261, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Ambatondrazaka, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +261 54.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +261 54, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Ambatondrazaka per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 00261 54.
Calculadora de números de telèfon


Codi de l'àrea 54 / +26154 (Madagascar)