Codi de l'àrea 65 / +67965Codi de l'àrea:65     (+679 65)
Ciutat/poble o zona:Coral Coast / Sigatoka

País:

FidjiEl prefix 65 correspon al codi d'àrea de Coral Coast / Sigatoka. I Coral Coast / Sigatoka es troba a Fidji. Si vostè es troba fora de Fidji i vol trucar a una persona que és a Coral Coast / Sigatoka, a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de Fidji és +679, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Coral Coast / Sigatoka, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +679 65.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +679 65, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Coral Coast / Sigatoka per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 00679 65.
Calculadora de números de telèfon


Codi de l'àrea 65 / +67965 (Fidji)