Codi de l'àrea 674 / +91674Codi de l'àrea:674     (+91 674)
Ciutat/poble o zona:Bhubaneswar, Odisha

País:

Índia


Codi de l'àrea 674 / +91674 (Índia)


El prefix 674 correspon al codi d'àrea de Bhubaneswar, Odisha. I Bhubaneswar, Odisha es troba a Índia. Si vostè es troba fora de Índia i vol trucar a una persona que és a Bhubaneswar, Odisha, a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de Índia és +91, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Bhubaneswar, Odisha, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +91 674.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +91 674, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Bhubaneswar, Odisha per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 0091 674.
Calculadora de números de telèfon