Codi de l'àrea 803 / +1803Codi de l'àrea:803     (+1 803)
Ciutat/poble o zona:South Carolina

País:

Estats Units d'Amèrica


Codi de l'àrea 803 / +1803 (Estats Units d'Amèrica)


El prefix 803 correspon al codi d'àrea de South Carolina. I South Carolina es troba a Estats Units d'Amèrica. Si vostè es troba fora de Estats Units d'Amèrica i vol trucar a una persona que és a South Carolina, a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de Estats Units d'Amèrica és +1, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a South Carolina, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +1 803.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +1 803, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de South Carolina per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 001 803.
Calculadora de números de telèfon