Codi de l'àrea 84 / +68684Codi de l'àrea:84     (+686 84)
Ciutat/poble o zona:Washington (Teraina)

País:

Kiribati


Codi de l'àrea 84 / +68684 (Kiribati)


El prefix 84 correspon al codi d'àrea de Washington (Teraina). I Washington (Teraina) es troba a Kiribati. Si vostè es troba fora de Kiribati i vol trucar a una persona que és a Washington (Teraina), a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de Kiribati és +686, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Washington (Teraina), cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +686 84.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +686 84, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Washington (Teraina) per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 00686 84.
Calculadora de números de telèfon