Codi de l'àrea 858 / +86858Codi de l'àrea:858     (+86 858)
Ciutat/poble o zona:Liupanshui

País:

República Popular de la Xina


Codi de l'àrea 858 / +86858 (República Popular de la Xina)


El prefix 858 correspon al codi d'àrea de Liupanshui. I Liupanshui es troba a República Popular de la Xina. Si vostè es troba fora de República Popular de la Xina i vol trucar a una persona que és a Liupanshui, a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de República Popular de la Xina és +86, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Liupanshui, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +86 858.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +86 858, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Liupanshui per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 0086 858.
Calculadora de números de telèfon