Codi de l'àrea 95 / +5595Codi de l'àrea:95     (+55 95)
Ciutat/poble o zona:Roraima (Boa Vista)

País:

Brasil


Codi de l'àrea 95 / +5595 (Brasil)


El prefix 95 correspon al codi d'àrea de Roraima (Boa Vista). I Roraima (Boa Vista) es troba a Brasil. Si vostè es troba fora de Brasil i vol trucar a una persona que és a Roraima (Boa Vista), a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de Brasil és +55, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Roraima (Boa Vista), cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +55 95.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +55 95, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Roraima (Boa Vista) per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 0055 95.
Calculadora de números de telèfon