Codi de l'àrea Agam, Tanah Datar, Limapuluh Koto, Bukittinggi, Padang Panjang, PayakumbuhCiutat/poble o zona:Agam, Tanah Datar, Limapuluh Koto, Bukittinggi, Padang Panjang, Payakumbuh

Codi de l'àrea:

0752     (+62752)

País:

Indonèsia

Calculadora de números de telèfon

Codi de l'àrea Agam, Tanah Datar, Limapuluh Koto, Bukittinggi, Padang Panjang, Payakumbuh


El prefix 0752 correspon al codi d'àrea de Agam, Tanah Datar, Limapuluh Koto, Bukittinggi, Padang Panjang, Payakumbuh. I Agam, Tanah Datar, Limapuluh Koto, Bukittinggi, Padang Panjang, Payakumbuh es troba a Indonèsia. Si vostè es troba fora de Indonèsia i vol trucar a una persona que és a Agam, Tanah Datar, Limapuluh Koto, Bukittinggi, Padang Panjang, Payakumbuh, a més del codi d'àrea necessitarà el Codi telefònic internacional al qual vol trucar. El Codi telefònic internacional de Indonèsia és +62 (0062), de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Agam, Tanah Datar, Limapuluh Koto, Bukittinggi, Padang Panjang, Payakumbuh, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +62 752. En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus. Com a alternativa a +62 752, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Agam, Tanah Datar, Limapuluh Koto, Bukittinggi, Padang Panjang, Payakumbuh per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 0062 752.