Codi de l'àrea Anambas IslandsCiutat/poble o zona:Anambas Islands
Codi de l'àrea:0772     (+62772)

País:

IndonèsiaEl prefix 0772 correspon al codi d'àrea de Anambas Islands. I Anambas Islands es troba a Indonèsia. Si vostè es troba fora de Indonèsia i vol trucar a una persona que és a Anambas Islands, a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de Indonèsia és +62, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Anambas Islands, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +62772.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +62772, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Anambas Islands per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 0062772.
Calculadora de números de telèfon


Codi de l'àrea Anambas Islands (Indonèsia)