Codi de l'àrea Angra do HeroísmoCiutat/poble o zona:Angra do Heroísmo
Codi de l'àrea:295     (+351 295)

País:

Portugal


Codi de l'àrea Angra do Heroísmo (Portugal)


El prefix 295 correspon al codi d'àrea de Angra do Heroísmo. I Angra do Heroísmo es troba a Portugal. Si vostè es troba fora de Portugal i vol trucar a una persona que és a Angra do Heroísmo, a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de Portugal és +351, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Angra do Heroísmo, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +351 295.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +351 295, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Angra do Heroísmo per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 00351 295.
Calculadora de números de telèfon