Codi de l'àrea Auerbach VogtlCiutat/poble o zona:Auerbach Vogtl
Codi de l'àrea:03744     (+493744)

País:

República Federal d'Alemanya


Codi de l'àrea Auerbach Vogtl (República Federal d'Alemanya)


El prefix 03744 correspon al codi d'àrea de Auerbach Vogtl. I Auerbach Vogtl es troba a República Federal d'Alemanya. Si vostè es troba fora de República Federal d'Alemanya i vol trucar a una persona que és a Auerbach Vogtl, a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de República Federal d'Alemanya és +49, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Auerbach Vogtl, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +493744.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +493744, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Auerbach Vogtl per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 00493744.
Calculadora de números de telèfon


Codi de l'àrea Auerbach Vogtl