Codi de l'àrea Baruun Bayan-UlaanCiutat/poble o zona:Baruun Bayan-Ulaan
Codi de l'àrea:3241     (+976 3241)

País:

Mongòlia


Codi de l'àrea Baruun Bayan-Ulaan (Mongòlia)


El prefix 3241 correspon al codi d'àrea de Baruun Bayan-Ulaan. I Baruun Bayan-Ulaan es troba a Mongòlia. Si vostè es troba fora de Mongòlia i vol trucar a una persona que és a Baruun Bayan-Ulaan, a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de Mongòlia és +976, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Baruun Bayan-Ulaan, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +976 3241.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +976 3241, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Baruun Bayan-Ulaan per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 00976 3241.
Calculadora de números de telèfon