Codi de l'àrea Bramberg am WildkogelCiutat/poble o zona:Bramberg am Wildkogel
Codi de l'àrea:6566     (+43 6566)

País:

Àustria


Codi de l'àrea Bramberg am Wildkogel (Àustria)


El prefix 6566 correspon al codi d'àrea de Bramberg am Wildkogel. I Bramberg am Wildkogel es troba a Àustria. Si vostè es troba fora de Àustria i vol trucar a una persona que és a Bramberg am Wildkogel, a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de Àustria és +43, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Bramberg am Wildkogel, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +43 6566.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +43 6566, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Bramberg am Wildkogel per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 0043 6566.
Calculadora de números de telèfon