Codi de l'àrea Brescia (Valle Camonica, Breno)Ciutat/poble o zona:Brescia (Valle Camonica, Breno)
Codi de l'àrea:0364     (+39364)

País:

Itàlia


Codi de l'àrea Brescia (Valle Camonica, Breno) (Itàlia)


El prefix 0364 correspon al codi d'àrea de Brescia (Valle Camonica, Breno). I Brescia (Valle Camonica, Breno) es troba a Itàlia. Si vostè es troba fora de Itàlia i vol trucar a una persona que és a Brescia (Valle Camonica, Breno), a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de Itàlia és +39, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Brescia (Valle Camonica, Breno), cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +39364.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +39364, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Brescia (Valle Camonica, Breno) per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 0039364.
Calculadora de números de telèfon