Codi de l'àrea British Columbia (Vancouver Island & Mainland)Ciutat/poble o zona:British Columbia (Vancouver Island & Mainland)

Codi de l'àrea:

250     (+1 250)

País:

Canadà

Calculadora de números de telèfon

Codi de l'àrea British Columbia (Vancouver Island & Mainland)


El prefix 250 correspon al codi d'àrea de British Columbia (Vancouver Island & Mainland). I British Columbia (Vancouver Island & Mainland) es troba a Canadà. Si vostè es troba fora de Canadà i vol trucar a una persona que és a British Columbia (Vancouver Island & Mainland), a més del codi d'àrea necessitarà el Codi telefònic internacional al qual vol trucar. El Codi telefònic internacional de Canadà és +1 (001), de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a British Columbia (Vancouver Island & Mainland), cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +1 250. En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus. Com a alternativa a +1 250, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de British Columbia (Vancouver Island & Mainland) per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 001 250.