Codi de l'àrea Coronel Pringles, provincia de Buenos AiresCiutat/poble o zona:Coronel Pringles, provincia de Buenos Aires

Codi de l'àrea:

02922     (+542922)

País:

Argentina

Calculadora de números de telèfon

Codi de l'àrea Coronel Pringles, provincia de Buenos Aires


El prefix 02922 correspon al codi d'àrea de Coronel Pringles, provincia de Buenos Aires. I Coronel Pringles, provincia de Buenos Aires es troba a Argentina. Si vostè es troba fora de Argentina i vol trucar a una persona que és a Coronel Pringles, provincia de Buenos Aires, a més del codi d'àrea necessitarà el Codi telefònic internacional al qual vol trucar. El Codi telefònic internacional de Argentina és +54 (0054), de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Coronel Pringles, provincia de Buenos Aires, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +54 2922. En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus. Com a alternativa a +54 2922, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Coronel Pringles, provincia de Buenos Aires per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 0054 2922.