Codi de l'àrea Federal dependencies of VenezuelaCiutat/poble o zona:Federal dependencies of Venezuela
Codi de l'àrea:0237     (+58237)

País:

Veneçuela


Codi de l'àrea Federal dependencies of Venezuela (Veneçuela)


El prefix 0237 correspon al codi d'àrea de Federal dependencies of Venezuela. I Federal dependencies of Venezuela es troba a Veneçuela. Si vostè es troba fora de Veneçuela i vol trucar a una persona que és a Federal dependencies of Venezuela, a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de Veneçuela és +58, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Federal dependencies of Venezuela, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +58237.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +58237, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Federal dependencies of Venezuela per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 0058237.
Calculadora de números de telèfon