Codi de l'àrea Garden Route (Oudtshoorn, Knysna, Plettenberg Bay, Mossel Bay, George)Ciutat/poble o zona:Garden Route (Oudtshoorn, Knysna, Plettenberg Bay, Mossel Bay, George)
Codi de l'àrea:044     (+2744)

País:

Sud Àfrica


Codi de l'àrea Garden Route (Oudtshoorn, Knysna, Plettenberg Bay, Mossel Bay, George) (Sud Àfrica)


El prefix 044 correspon al codi d'àrea de Garden Route (Oudtshoorn, Knysna, Plettenberg Bay, Mossel Bay, George). I Garden Route (Oudtshoorn, Knysna, Plettenberg Bay, Mossel Bay, George) es troba a Sud Àfrica. Si vostè es troba fora de Sud Àfrica i vol trucar a una persona que és a Garden Route (Oudtshoorn, Knysna, Plettenberg Bay, Mossel Bay, George), a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de Sud Àfrica és +27, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Garden Route (Oudtshoorn, Knysna, Plettenberg Bay, Mossel Bay, George), cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +2744.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +2744, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Garden Route (Oudtshoorn, Knysna, Plettenberg Bay, Mossel Bay, George) per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 002744.
Calculadora de números de telèfon