Codi de l'àrea General Elizardo AquinoCiutat/poble o zona:General Elizardo Aquino
Codi de l'àrea:418     (+595 418)

País:

Paraguai


Codi de l'àrea General Elizardo Aquino (Paraguai)


El prefix 418 correspon al codi d'àrea de General Elizardo Aquino. I General Elizardo Aquino es troba a Paraguai. Si vostè es troba fora de Paraguai i vol trucar a una persona que és a General Elizardo Aquino, a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de Paraguai és +595, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a General Elizardo Aquino, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +595 418.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +595 418, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de General Elizardo Aquino per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 00595 418.
Calculadora de números de telèfon