Codi de l'àrea Karo, Deli Serdang (Bandar Baru, Sibolangit)Ciutat/poble o zona:Karo, Deli Serdang (Bandar Baru, Sibolangit)

Codi de l'àrea:

0628     (+62628)

País:

Indonèsia

Calculadora de números de telèfon

Codi de l'àrea Karo, Deli Serdang (Bandar Baru, Sibolangit)


El prefix 0628 correspon al codi d'àrea de Karo, Deli Serdang (Bandar Baru, Sibolangit). I Karo, Deli Serdang (Bandar Baru, Sibolangit) es troba a Indonèsia. Si vostè es troba fora de Indonèsia i vol trucar a una persona que és a Karo, Deli Serdang (Bandar Baru, Sibolangit), a més del codi d'àrea necessitarà el Codi telefònic internacional al qual vol trucar. El Codi telefònic internacional de Indonèsia és +62 (0062), de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Karo, Deli Serdang (Bandar Baru, Sibolangit), cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +62 628. En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus. Com a alternativa a +62 628, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Karo, Deli Serdang (Bandar Baru, Sibolangit) per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 0062 628.