Codi de l'àrea Kibaha, Kisarawe, Lindi, Morogoro, Mtwara, PwaniCiutat/poble o zona:Kibaha, Kisarawe, Lindi, Morogoro, Mtwara, Pwani

Codi de l'àrea:

23     (+255 23)

País:

Tanzània

Calculadora de números de telèfon

Codi de l'àrea Kibaha, Kisarawe, Lindi, Morogoro, Mtwara, Pwani


El prefix 23 correspon al codi d'àrea de Kibaha, Kisarawe, Lindi, Morogoro, Mtwara, Pwani. I Kibaha, Kisarawe, Lindi, Morogoro, Mtwara, Pwani es troba a Tanzània. Si vostè es troba fora de Tanzània i vol trucar a una persona que és a Kibaha, Kisarawe, Lindi, Morogoro, Mtwara, Pwani, a més del codi d'àrea necessitarà el Codi telefònic internacional al qual vol trucar. El Codi telefònic internacional de Tanzània és +255 (00255), de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Kibaha, Kisarawe, Lindi, Morogoro, Mtwara, Pwani, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +255 23. En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus. Com a alternativa a +255 23, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Kibaha, Kisarawe, Lindi, Morogoro, Mtwara, Pwani per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 00255 23.