Codi de l'àrea Laghouat, Tamanrasset, Ouargla, Illizi, GhardaiaCiutat/poble o zona:Laghouat, Tamanrasset, Ouargla, Illizi, Ghardaia

Codi de l'àrea:

029     (+21329)

País:

Algèria

Calculadora de números de telèfon

Codi de l'àrea Laghouat, Tamanrasset, Ouargla, Illizi, Ghardaia


El prefix 029 correspon al codi d'àrea de Laghouat, Tamanrasset, Ouargla, Illizi, Ghardaia. I Laghouat, Tamanrasset, Ouargla, Illizi, Ghardaia es troba a Algèria. Si vostè es troba fora de Algèria i vol trucar a una persona que és a Laghouat, Tamanrasset, Ouargla, Illizi, Ghardaia, a més del codi d'àrea necessitarà el Codi telefònic internacional al qual vol trucar. El Codi telefònic internacional de Algèria és +213 (00213), de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Laghouat, Tamanrasset, Ouargla, Illizi, Ghardaia, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +213 29. En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus. Com a alternativa a +213 29, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Laghouat, Tamanrasset, Ouargla, Illizi, Ghardaia per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 00213 29.