Codi de l'àrea Lautoka / Ba / Vatukoula / Tavua / RakirakiCiutat/poble o zona:Lautoka / Ba / Vatukoula / Tavua / Rakiraki

Codi de l'àrea:

66     (+679 66)

País:

Fidji

Calculadora de números de telèfon

Codi de l'àrea Lautoka / Ba / Vatukoula / Tavua / Rakiraki


El prefix 66 correspon al codi d'àrea de Lautoka / Ba / Vatukoula / Tavua / Rakiraki. I Lautoka / Ba / Vatukoula / Tavua / Rakiraki es troba a Fidji. Si vostè es troba fora de Fidji i vol trucar a una persona que és a Lautoka / Ba / Vatukoula / Tavua / Rakiraki, a més del codi d'àrea necessitarà el Codi telefònic internacional al qual vol trucar. El Codi telefònic internacional de Fidji és +679 (00679), de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Lautoka / Ba / Vatukoula / Tavua / Rakiraki, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +679 66. En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus. Com a alternativa a +679 66, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Lautoka / Ba / Vatukoula / Tavua / Rakiraki per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 00679 66.