Codi de l'àrea Llanidloes and NewtownCiutat/poble o zona:Llanidloes and Newtown
Codi de l'àrea:01686     (+441686)

País:

Regne UnitEl prefix 01686 correspon al codi d'àrea de Llanidloes and Newtown. I Llanidloes and Newtown es troba a Regne Unit. Si vostè es troba fora de Regne Unit i vol trucar a una persona que és a Llanidloes and Newtown, a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de Regne Unit és +44, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Llanidloes and Newtown, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +441686.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +441686, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Llanidloes and Newtown per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 00441686.
Calculadora de números de telèfon


Codi de l'àrea Llanidloes and Newtown (Regne Unit)