Codi de l'àrea Los Toldos, provincia de Buenos AiresCiutat/poble o zona:Los Toldos, provincia de Buenos Aires
Codi de l'àrea:02358     (+542358)

País:

Argentina


Codi de l'àrea Los Toldos, provincia de Buenos Aires (Argentina)


El prefix 02358 correspon al codi d'àrea de Los Toldos, provincia de Buenos Aires. I Los Toldos, provincia de Buenos Aires es troba a Argentina. Si vostè es troba fora de Argentina i vol trucar a una persona que és a Los Toldos, provincia de Buenos Aires, a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de Argentina és +54, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Los Toldos, provincia de Buenos Aires, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +542358.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +542358, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Los Toldos, provincia de Buenos Aires per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 00542358.
Calculadora de números de telèfon