Codi de l'àrea Mariscal EstigarribiaCiutat/poble o zona:Mariscal Estigarribia
Codi de l'àrea:952     (+595 952)

País:

Paraguai


Codi de l'àrea Mariscal Estigarribia (Paraguai)


El prefix 952 correspon al codi d'àrea de Mariscal Estigarribia. I Mariscal Estigarribia es troba a Paraguai. Si vostè es troba fora de Paraguai i vol trucar a una persona que és a Mariscal Estigarribia, a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de Paraguai és +595, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Mariscal Estigarribia, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +595 952.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +595 952, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Mariscal Estigarribia per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 00595 952.
Calculadora de números de telèfon