Codi de l'àrea Metro Manila, Rizal, Bulacan (Obando), Laguna (San Pedro)Ciutat/poble o zona:Metro Manila, Rizal, Bulacan (Obando), Laguna (San Pedro)

Codi de l'àrea:

02     (+632)

País:

Filipines

Calculadora de números de telèfon

Codi de l'àrea Metro Manila, Rizal, Bulacan (Obando), Laguna (San Pedro)


El prefix 02 correspon al codi d'àrea de Metro Manila, Rizal, Bulacan (Obando), Laguna (San Pedro). I Metro Manila, Rizal, Bulacan (Obando), Laguna (San Pedro) es troba a Filipines. Si vostè es troba fora de Filipines i vol trucar a una persona que és a Metro Manila, Rizal, Bulacan (Obando), Laguna (San Pedro), a més del codi d'àrea necessitarà el Codi telefònic internacional al qual vol trucar. El Codi telefònic internacional de Filipines és +63 (0063), de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Metro Manila, Rizal, Bulacan (Obando), Laguna (San Pedro), cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +63 2. En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus. Com a alternativa a +63 2, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Metro Manila, Rizal, Bulacan (Obando), Laguna (San Pedro) per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 0063 2.