Codi de l'àrea Mornington, Pakenham, Rosebud, Warburton, Yarra RangesCiutat/poble o zona:Mornington, Pakenham, Rosebud, Warburton, Yarra Ranges

Codi de l'àrea:

0359     (+61359)

País:

Austràlia

Calculadora de números de telèfon

Codi de l'àrea Mornington, Pakenham, Rosebud, Warburton, Yarra Ranges


El prefix 0359 correspon al codi d'àrea de Mornington, Pakenham, Rosebud, Warburton, Yarra Ranges. I Mornington, Pakenham, Rosebud, Warburton, Yarra Ranges es troba a Austràlia. Si vostè es troba fora de Austràlia i vol trucar a una persona que és a Mornington, Pakenham, Rosebud, Warburton, Yarra Ranges, a més del codi d'àrea necessitarà el Codi telefònic internacional al qual vol trucar. El Codi telefònic internacional de Austràlia és +61 (0061), de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Mornington, Pakenham, Rosebud, Warburton, Yarra Ranges, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +61 359. En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus. Com a alternativa a +61 359, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Mornington, Pakenham, Rosebud, Warburton, Yarra Ranges per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 0061 359.