Codi de l'àrea Nakhon Nayok, Prachin Buri, Sa KaeoCiutat/poble o zona:Nakhon Nayok, Prachin Buri, Sa Kaeo
Codi de l'àrea:037     (+6637)

País:

TailàndiaEl prefix 037 correspon al codi d'àrea de Nakhon Nayok, Prachin Buri, Sa Kaeo. I Nakhon Nayok, Prachin Buri, Sa Kaeo es troba a Tailàndia. Si vostè es troba fora de Tailàndia i vol trucar a una persona que és a Nakhon Nayok, Prachin Buri, Sa Kaeo, a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de Tailàndia és +66, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Nakhon Nayok, Prachin Buri, Sa Kaeo, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +6637.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +6637, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Nakhon Nayok, Prachin Buri, Sa Kaeo per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 006637.
Calculadora de números de telèfon


Codi de l'àrea Nakhon Nayok, Prachin Buri, Sa Kaeo (Tailàndia)