Codi de l'àrea New HampshireCiutat/poble o zona:New Hampshire
Codi de l'àrea:603     (+1 603)

País:

Estats Units d'AmèricaEl prefix 603 correspon al codi d'àrea de New Hampshire. I New Hampshire es troba a Estats Units d'Amèrica. Si vostè es troba fora de Estats Units d'Amèrica i vol trucar a una persona que és a New Hampshire, a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de Estats Units d'Amèrica és +1, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a New Hampshire, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +1 603.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +1 603, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de New Hampshire per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 001 603.
Calculadora de números de telèfon


Codi de l'àrea New Hampshire (Estats Units d'Amèrica)