Codi de l'àrea Norte de Santander, Santander, AraucaCiutat/poble o zona:Norte de Santander, Santander, Arauca
Codi de l'àrea:7     (+57 7)

País:

ColòmbiaEl prefix 7 correspon al codi d'àrea de Norte de Santander, Santander, Arauca. I Norte de Santander, Santander, Arauca es troba a Colòmbia. Si vostè es troba fora de Colòmbia i vol trucar a una persona que és a Norte de Santander, Santander, Arauca, a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de Colòmbia és +57, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Norte de Santander, Santander, Arauca, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +57 7.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +57 7, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Norte de Santander, Santander, Arauca per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 0057 7.
Calculadora de números de telèfon


Codi de l'àrea Norte de Santander, Santander, Arauca (Colòmbia)