Codi de l'àrea Perama MylopotamouCiutat/poble o zona:Perama Mylopotamou
Codi de l'àrea:2834     (+30 2834)

País:

Grècia


Codi de l'àrea Perama Mylopotamou (Grècia)


El prefix 2834 correspon al codi d'àrea de Perama Mylopotamou. I Perama Mylopotamou es troba a Grècia. Si vostè es troba fora de Grècia i vol trucar a una persona que és a Perama Mylopotamou, a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de Grècia és +30, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Perama Mylopotamou, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +30 2834.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +30 2834, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Perama Mylopotamou per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 0030 2834.
Calculadora de números de telèfon