Codi de l'àrea Pfaffenschlag bei Waidhofen a.d.ThayaCiutat/poble o zona:Pfaffenschlag bei Waidhofen a.d.Thaya
Codi de l'àrea:2848     (+43 2848)

País:

Àustria


Codi de l'àrea Pfaffenschlag bei Waidhofen a.d.Thaya (Àustria)


El prefix 2848 correspon al codi d'àrea de Pfaffenschlag bei Waidhofen a.d.Thaya. I Pfaffenschlag bei Waidhofen a.d.Thaya es troba a Àustria. Si vostè es troba fora de Àustria i vol trucar a una persona que és a Pfaffenschlag bei Waidhofen a.d.Thaya, a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de Àustria és +43, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Pfaffenschlag bei Waidhofen a.d.Thaya, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +43 2848.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +43 2848, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Pfaffenschlag bei Waidhofen a.d.Thaya per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 0043 2848.
Calculadora de números de telèfon