Codi de l'àrea PielenhofenCiutat/poble o zona:Pielenhofen
Codi de l'àrea:09409     (+499409)

País:

República Federal d'AlemanyaEl prefix 09409 correspon al codi d'àrea de Pielenhofen. I Pielenhofen es troba a República Federal d'Alemanya. Si vostè es troba fora de República Federal d'Alemanya i vol trucar a una persona que és a Pielenhofen, a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de República Federal d'Alemanya és +49, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Pielenhofen, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +499409.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +499409, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Pielenhofen per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 00499409.
Calculadora de números de telèfon