Codi de l'àrea Podersdorf am SeeCiutat/poble o zona:Podersdorf am See
Codi de l'àrea:2177     (+43 2177)

País:

Àustria


Codi de l'àrea Podersdorf am See (Àustria)


El prefix 2177 correspon al codi d'àrea de Podersdorf am See. I Podersdorf am See es troba a Àustria. Si vostè es troba fora de Àustria i vol trucar a una persona que és a Podersdorf am See, a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de Àustria és +43, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Podersdorf am See, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +43 2177.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +43 2177, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Podersdorf am See per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 0043 2177.
Calculadora de números de telèfon