Codi de l'àrea Pohnpei islandCiutat/poble o zona:Pohnpei island
Codi de l'àrea:92     (+691 92)

País:

Estats Federats de Micronèsia


Codi de l'àrea Pohnpei island (Estats Federats de Micronèsia)


El prefix 92 correspon al codi d'àrea de Pohnpei island. I Pohnpei island es troba a Estats Federats de Micronèsia. Si vostè es troba fora de Estats Federats de Micronèsia i vol trucar a una persona que és a Pohnpei island, a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de Estats Federats de Micronèsia és +691, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Pohnpei island, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +691 92.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +691 92, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Pohnpei island per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 00691 92.
Calculadora de números de telèfon