Codi de l'àrea Pointe-NoireCiutat/poble o zona:Pointe-Noire
Codi de l'àrea:2229     (+242 2229)

País:

República del Congo


Codi de l'àrea Pointe-Noire (República del Congo)


El prefix 2229 correspon al codi d'àrea de Pointe-Noire. I Pointe-Noire es troba a República del Congo. Si vostè es troba fora de República del Congo i vol trucar a una persona que és a Pointe-Noire, a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de República del Congo és +242, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Pointe-Noire, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +242 2229.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +242 2229, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Pointe-Noire per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 00242 2229.
Calculadora de números de telèfon