Codi de l'àrea Port Macquarie, Kempsey, Taree, Lord Howe Island, MuswellbrookCiutat/poble o zona:Port Macquarie, Kempsey, Taree, Lord Howe Island, Muswellbrook
Codi de l'àrea:0265     (+61265)

País:

Austràlia


Codi de l'àrea Port Macquarie, Kempsey, Taree, Lord Howe Island, Muswellbrook (Austràlia)


El prefix 0265 correspon al codi d'àrea de Port Macquarie, Kempsey, Taree, Lord Howe Island, Muswellbrook. I Port Macquarie, Kempsey, Taree, Lord Howe Island, Muswellbrook es troba a Austràlia. Si vostè es troba fora de Austràlia i vol trucar a una persona que és a Port Macquarie, Kempsey, Taree, Lord Howe Island, Muswellbrook, a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de Austràlia és +61, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Port Macquarie, Kempsey, Taree, Lord Howe Island, Muswellbrook, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +61265.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +61265, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Port Macquarie, Kempsey, Taree, Lord Howe Island, Muswellbrook per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 0061265.
Calculadora de números de telèfon