Codi de l'àrea Puchberg am SchneebergCiutat/poble o zona:Puchberg am Schneeberg
Codi de l'àrea:2636     (+43 2636)

País:

Àustria


Codi de l'àrea Puchberg am Schneeberg (Àustria)


El prefix 2636 correspon al codi d'àrea de Puchberg am Schneeberg. I Puchberg am Schneeberg es troba a Àustria. Si vostè es troba fora de Àustria i vol trucar a una persona que és a Puchberg am Schneeberg, a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de Àustria és +43, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Puchberg am Schneeberg, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +43 2636.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +43 2636, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Puchberg am Schneeberg per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 0043 2636.
Calculadora de números de telèfon