Codi de l'àrea Republic of UdmurtiaCiutat/poble o zona:Republic of Udmurtia
Codi de l'àrea:341     (+7 341)

País:

Rússia


Codi de l'àrea Republic of Udmurtia (Rússia)


El prefix 341 correspon al codi d'àrea de Republic of Udmurtia. I Republic of Udmurtia es troba a Rússia. Si vostè es troba fora de Rússia i vol trucar a una persona que és a Republic of Udmurtia, a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de Rússia és +7, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Republic of Udmurtia, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +7 341.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +7 341, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Republic of Udmurtia per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 007 341.
Calculadora de números de telèfon